hævekurv

Viser alle 4 resultater

  • haevekurv-flutes

    Hævekurv, 35 x 7,5 cm

    Hævekurv til koldhævning. Aflang kurv til flutes. Til 250 g dej.

    Hævekurv fremstillet af Rattan. Lianer, der gror i Sydøstasien. Kurven smøres grundig ind i mel, så dejen ikke hænger fast. kurven bør ikke gøres våd; men overskydende dej børstes / skrabes at kurven efter brug.

    130,00 DKK
  • haevekurv-oval

    Hævekurv, oval 25 x 16 cm

    Hævekurv til koldhævning. Formen er oval 25 x 16 cm og kan indeholde 1000 g dej.
    Kurven smøres med olie – gerne to gange inden den tages i brug. Drys godt med mel i og rul også dejen godt i mel inden den lægges i – så dejen ikke hænger ved. Pres dejen godt ned, så kurvens fine mønster kan ses på brødet efterfølgende. Læg klæde over og lad dejen hæve. Når brødet skal bages vippes det over på bagepladen og ind i ovnen. Kurven tåler ikke ovnvarme.
    Rengøringen består i at børste – skrabe kurven ren og opbevare den et tørt sted. Kan, hvis den bliver meget snavset, rengøres med lunket vand og børste. Vigtigt at tørre den helt bagefter.
    120,00 DKK
  • hævekurv rund 20 cm

    Hævekurv, rund 20 cm

    Hævekurv til koldhævning. Rund ø 20 cm til 750 g dej.

    Hævekurv fremstillet af Rattan. Lianer, der gror i Sydøstasien. Kurven smøres grundig ind i mel, så dejen ikke hænger fast. kurven bør ikke gøres våd; men overskydende dej børstes / skrabes at kurven efter brug.

    100,00 DKK
  • hævekurv rund 20 cm

    Hævekurv, rund 22 cm

    Hævekurv til koldhævning. Den runde form har en diameter på 22 cm og kan indeholde ca 1000 g dej. Kurven drysse godt med mel og dejen skal være rullet godt i mel inden den lægges i. Pres dernæst dejen ned så den tager form efter kurven og læg et klæde over. Når dejen skal bages, vippes den direkte over på bagepladen. Kurven må ikke komme i ovnen. Hævekurven rengøres med en børste – uden vand.

     

    115,00 DKK