Tilbehør

Når du valser dit eget korn og spiser det friskt får du alle kornets næringsstoffer og enzymer. Escenfelders grynvalser valser alle slags korn – undtagen majs – på en blid og nænsom måde så næringstofferne bevares. Og de kan betegnes som rawprodukter, da processen sker med kun let opvarmning under valsningen. Escenfelders grynsvalser er lavet i sunde naturlige materialer i topkvalitet. Fåes både som bord- og vægmodel.

Her finder du også hævekkurve i naturmaterialet Rattan lianer. Hævekurve giver brødet et flot mønster, er nemme at bruge og gøre rene efterfølgende. Fåes i i rund, oval og aflang form

 

Showing 1–6 of 8 results

  • Tilbud

    Brød uden gluten

     
    249,00 DKK 199,00 DKK
  • grynvalse

    Grynvalse, bordmodel

    Grynvalse fra Escenfelder i træ og rustfri stål – glasskål følger med. Bordmonteres. Friskvalset korn giver et optimalt udbytte af vitale næringsstoffer og det smager bedre.

    TIP: Du kan få et finere og mere melholdigt resultat ved at valse flagerne gentagne gange.

    1.806,00 DKK
  • grynvalse-vaegmodel

    Grynvalse, vægmodel

    Grynvalse fra Eschenfelder. Flot grynvalse i lækre materialer, kan monteres på væggen. Glasskålen følger med.

    Denne top-kvalitets gryn valse forvandler alle slags gryn til friske flager – lige klar til en lækker og sund morgenmad eller bagværk etc.

    2.400,00 DKK
  • haevekurv-flutes

    Hævekurv, 35 x 7,5 cm

    Hævekurv til koldhævning. Aflang kurv til flutes. Til 250 g dej.

    Hævekurv fremstillet af Rattan. Lianer, der gror i Sydøstasien. Kurven smøres grundig ind i mel, så dejen ikke hænger fast. kurven bør ikke gøres våd; men overskydende dej børstes / skrabes at kurven efter brug.

    130,00 DKK
  • haevekurv-oval

    Hævekurv, oval 25 x 16 cm

    Hævekurv til koldhævning. Formen er oval 25 x 16 cm og kan indeholde 1000 g dej.
    Kurven smøres med olie – gerne to gange inden den tages i brug. Drys godt med mel i og rul også dejen godt i mel inden den lægges i – så dejen ikke hænger ved. Pres dejen godt ned, så kurvens fine mønster kan ses på brødet efterfølgende. Læg klæde over og lad dejen hæve. Når brødet skal bages vippes det over på bagepladen og ind i ovnen. Kurven tåler ikke ovnvarme.
    Rengøringen består i at børste – skrabe kurven ren og opbevare den et tørt sted. Kan, hvis den bliver meget snavset, rengøres med lunket vand og børste. Vigtigt at tørre den helt bagefter.
    120,00 DKK
  • hævekurv rund 20 cm

    Hævekurv, rund 20 cm

    Hævekurv til koldhævning. Rund ø 20 cm til 750 g dej.

    Hævekurv fremstillet af Rattan. Lianer, der gror i Sydøstasien. Kurven smøres grundig ind i mel, så dejen ikke hænger fast. kurven bør ikke gøres våd; men overskydende dej børstes / skrabes at kurven efter brug.

    100,00 DKK