Glutenfri

Melet er formalet på ren glutenfri mølle, for at undgå rester af glutenholdige meltyper i produktet. Der kan være støv i rummet fra andre meltyper – derfor kan vi ikke garantere 100%, at produktet er glutenfri. I 2018 får vi separat produktions rum til den glutenfrie mølle.

Viser alle 5 resultater

  • ris

    Basmatis Ris

    Basmati ris er en langkornet og aromatisk ris, der dyrkes i Nordindien. Har en skøn smag. Vi forhandler den polerede ris som mel eller som hele kerner. Melet kan bruges til bla brød og i pandekager

    52,80 DKK
  • Melblanding af kerner uden gluten

    Glutenfri mel

    Melblanding af kerner uden gluten består af Quinoa, Hirse, Boghvede og Ris. Kan bruges til bla Brød, Brødpandekager, Knækbrød og Æbleskiver. Find opskrifterne bag på posen

     

    55,00 DKK230,00 DKK
  • havre

    Havre

    Havre er meget næringsrig, og dens proteinkvalitet er højere end de fleste kornarters på grund af et højt indhold af lysin. Havregryn kan anvendes til grød og i dej; gør brødet mere svampet. Kan erstatte mel for de der gerne vil undgå for meget gluten. Fås også som helkorn så du selv kan valse dine gryn. Se Valse

    30,00 DKK125,00 DKK
  • hirse

    Hirse

    Hirse er et afskallet produkt, da skallen er meget hård og tungfordøjelig. De hele frø kan anvendes som ris. Koges den til grød kan den bruges i brød og postejer. Hirsemel anvendes til vælling og grød samt i bagværk.  Indeholder ikke gluten

    38,40 DKK41,60 DKK
  • quinoa

    Quinoa

    Quinoa frø er meget proteinrige og er lækre at bruge kogte i salater og som erstatning for couscous og ris, men kan også spires og dermed bruges til salat. Frøene kan være hvide, røde og sorte. Quinoamel kan bruges til al slags bagværk. Det kan være lidt bittert i smagen, men kombineret med andre typer mel, er det velegnet til brød

    105,00 DKK480,00 DKK