Blandinger

Showing 1–6 of 8 results

  • african-bread

    African Bread

    African Bread består af en blandingsmel (spelt, ølandhvede, indigo, vårhvede mfl.) samt hirsemel, sesemfrø, malet fennikelfrø samt gurkemejepulver. Velegnet til at lave boller af og franskbrød i form eller gryde. Brødet får en fin gul nuance og en lækker smag.

    36,00 DKK150,00 DKK
  • boller

    Falslevgård boller

    Blandingen består af letsigtet speltmel, letsigtet ølandshvedemel, græskarkerner, solsikkekerner, sesamfrø og hørfrø. Blandingen er meget velegnet til bagning af kold/langtidshævede boller. Giver de lækreste boller

     

    36,00 DKK145,00 DKK
  • Grydebrød

    Grydebrød blanding af gode gamle melsorter. Vi har på opfordring lavet en melblanding som giver et super lækkert grydebrød, der er svampet indeni og med lækker sprød skorpe. Opskriften står på posen

    30,00 DKK125,00 DKK
  • indigo-broed

    Indigo Grovbrød

    Økologisk fuldkornsmel, Nymalet på stenkværn med alle skaldele og kim.  Tilsat 3 dl Kerner (græskar-solsikke-hørfrø-sesamfrø), 3 dl bygflager og 3 dl Indigogoklid.

    38,00 DKK150,00 DKK
  • knaekbroed

    Knækbrød

    Knækbrød blandingen består af fuldkornsmel af svedjerug og ølandshvede. Og græskar- og solsikkekerner, sesam- og hørfrø.

     

    39,00 DKK165,00 DKK
  • Nøgenbyg og Spelt

    Nøgenbyg og Spelt

    Spelt og nøgenbyg er en god kombination, fordi nøgenbyg er meget næringsrig, giver en god smag og spelten bager godt op.

    30,00 DKK125,00 DKK