Tidslommen Klinik tilbyder

Zoneterapi

Kender du til at have ondt i nakken? Tænker du derefter på om du har et problem med maven? Nej vel! For hvad har de to ting med hinanden at gøre? 

Som zoneterapeut ved jeg, at de to ting meget vel kan hænge sammen. Lidelsen i nakken kan være symptomet og den oprindelige årsag ligger måske i maven – forårsaget af allergi eller stress.

I fagsproget taler man om organrelaterede muskler. Alle organer er knyttet til diverse muskler. Så en ubalance i et organ kan aflæses i de tilsvarende muskler.

En ubalance viser sig ved, at der afsætter sig krystaller i den pågældende fodzone. Disse krystaller kan man fjerne ved at trykke på dem. Klienten skal derefter drikke rigeligt med vand, så bliver krystallerne skyllet ud, for at lette denne proces arbejder jeg også på nyre, lever og øvrige udrensningsorganer.

Køb Zoneterapi behandling 50 minutter kr. 350,-
  Køb her
  Healing
   
  Jeg kombinerer zoneterapi og healing idet jeg har erfaret, at jeg ved at heale på fodzonerne tilfører kroppen ny energi, som fremmer processen med at få kroppen i balance igen.

  Denne energi registreres af klienten som varme, der medfører dyb afspænding. I denne tilstand er klienten meget modtagelig og zoneterapibehandlingen virker derved optimalt.

   

  Derudover er healing en meget nænsom behandlingsform. Når et organ er i ubalance registreres det som ømhed i den pågældende fodzone, det må gerne gøre “godt ondt” når der behandles på den ømme fodzone, men ikke “ondt ondt”, når dette indtræder fortsætter jeg med at heale på det ømme sted en behandlingsform der er helt smertefri.
  Zoneterapi i kombination med healing er altså i sin helhed en meget intensiv behandlingsform.
  Køb Zoneterapi/healing behandling 75 minutter kr. 400,-
  Bars behandling
   

  BARS er en nænsom proces, det låser op for synspunkter og holdninger der sætter begrænsninger. Bars behandling giver din krop mulighed for at slippe alt dette. Det kræver blot din villighed til at lade det ske.Teknikken kan bedst sammenlignes med at du tømmer papirkurven og renser hard disken på din computer.

   

  Du vil opleve en dyb afslapning og velvære.
  Køb Bars behandling 50 minutter kr. 350,-
  Psykoterapi
   
  Jeg kombinerer psykoterapi med zoneterapi og healing. Kroppen “husker” nemlig det vi har glemt af gamle traumer og den vil gerne fortælle det.

  Den dybe afspænding, som klienten befinder sig i under zoneterapi behandlingen, muliggør kontakt med underbevidstheden. Opgaven bliver herefter at bearbejde de oplevelser, som kroppen har fortalt om.

   

  Under behandlingen som foregår i en meditativ tilstand, oplever jeg at få billeder på min indre skærm – billeder som har relation til klientens problematik. Ofte vil klienten også få indre billeder. Det samtaler vi om, hvilket kan medføre nye indsigter.
  Køb Psykoterapi/kropsterapi 60 minutter kr. 400 kr.